תפריט הפורומים
 
  חוקת הרפובליקה
  מוסדות הקהילה
  המטבחון - מתכונים
  מינסטריון הבריאות - תזונה ואורח חיים בריא
  מינסטריון הצרכנות - צרכנות ידידותית לבעלי החיים, לסביבה ולעצמנו
  מבקר המדינה - ביקורת מסעדות
  מינסטריון התיירות - מדריך לתייר הצמחוני בארץ ובעולם
  מינסטריון החינוך - צמחונות בביה"ס, בשנת שירות ובאוניברסיטה
  אורח חיים צמחוני וטבעוני
  מינסטריון הצבא - המדריך למתגייס ולחייל בסדיר ובמילואים
  מודיעין שלום - שאלות נפוצות
  מינסטריון התרבות - יצירות וביקורות אומנות צמחו-טבעוניות
  מינסטריון הדתות - צמחונות וזבע"ח בראי הדתות השונות
  מינסטריון איכות הסביבה - צמחונות ואקולוגיה
  הפרולטריון - המעמד המדוכא ביותר
  מינסטריון הפנים - נושאים פנים רפובליקנים
  מחרוזות למחוות
  אתר הקהילה


מאמרי קהילה

מרק דלעת חורפי
מתכון



מרק דלעת

חומרים:
טיפונת שמן
בצל גדול
קילו דלעת
בטטה גדולה
2 גזרים
3 כוסות מים
3 כפות אבקת מרק בצל/טעם עוף
אופציונלי: חלב סויה/תחליפי שמנת
תיבול (לא הכל בבת אחת! לבחור מה שנראה נחמד):
כף דבש (מוצלח)
שן שום כתושה (כנ"ל)
פלפל שחור
חוויאג´
זנגוויל טחון
אגוז מוסקט טחון (בסוף, להגשה)

לחתוך גס את כל הירקות
לטגן בצל (ושום) בשמן, בסיר מרק גדול, עד שמשחים.
להוסיף ירקות (אפשר לאדות עם מכסה וקצת מים בתחתית הסיר עד שהירקות מתרככים, אבל לא חובה).
להוסיף מים (אם לא מספיק - להוסיף עד שיכסו את הירקות), להוסיף תבלינים (ודבש), להביא לרתיחה, להעביר לאש קטנה ולחכות שהירקות יתרככו.

ממש לא צריך: לרסק הכל בבלנדר למרקם אחיד, להוסיף תחליפי חלב/שמנת/יוגורט.


   

 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by