תפריט הפורומים
 
  חוקת הרפובליקה
  מוסדות הקהילה
  המטבחון - מתכונים
  מינסטריון הבריאות - תזונה ואורח חיים בריא
  מינסטריון הצרכנות - צרכנות ידידותית לבעלי החיים, לסביבה ולעצמנו
  מבקר המדינה - ביקורת מסעדות
  מינסטריון התיירות - מדריך לתייר הצמחוני בארץ ובעולם
  מינסטריון החינוך - צמחונות בביה"ס, בשנת שירות ובאוניברסיטה
  אורח חיים צמחוני וטבעוני
  מינסטריון הצבא - המדריך למתגייס ולחייל בסדיר ובמילואים
  מודיעין שלום - שאלות נפוצות
  מינסטריון התרבות - יצירות וביקורות אומנות צמחו-טבעוניות
  מינסטריון הדתות - צמחונות וזבע"ח בראי הדתות השונות
  מינסטריון איכות הסביבה - צמחונות ואקולוגיה
  הפרולטריון - המעמד המדוכא ביותר
  מינסטריון הפנים - נושאים פנים רפובליקנים
  מחרוזות למחוות
  אתר הקהילה


מאמרי קהילה

אורז עם פול ושמיר
    
מתכון



חומרים:
פול
אורז
שמן
מלח
1 תפוח אדמה
כורכום
שמיר


הכנה:
בסיר קטן לבשל את הפול במים ומלח עד לריכוך.
בסיר נפרד, לבשל את האורז בהרבה מים, מלח ומעט שמן - במכסה פתוח, עד לבישול 3/4. לסנן את האורז.
לחתוך תפו"א לרוחב, לטגן אותו בסיר האורז עם מעט כורכום ושמן. להפוך את פרוסות תפוחי האדמה לטיגון מהצד השני. להעביר את השמן שנקווה בתחתית הסיר לקערה קטנה.
לשים חצי מכמות האורז בסיר מעל פרוסות תפוחי האדמה, מעליו חצי מכמות הפול, מעליו שמיר קצוץ דק. ושוב שכבה של אורז, פול ושמיר.
לשים על להבת הגז הבינונית - נמוכה בסיר מכוסה היטב. ברגע שנוצרים אדים בסיר האורז לשפוך על האורז בתנועה סיבובית את תערובת השמן והכורכום ששמרנו בצד.
לבשל עד לריכוך מוחלט של האורז - שממשיך להתבשל באדים.


   

 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by