תפריט הפורומים
 
  חוקת הרפובליקה
  מוסדות הקהילה
  המטבחון - מתכונים
  מינסטריון הבריאות - תזונה ואורח חיים בריא
  מינסטריון הצרכנות - צרכנות ידידותית לבעלי החיים, לסביבה ולעצמנו
  מבקר המדינה - ביקורת מסעדות
  מינסטריון התיירות - מדריך לתייר הצמחוני בארץ ובעולם
  מינסטריון החינוך - צמחונות בביה"ס, בשנת שירות ובאוניברסיטה
  אורח חיים צמחוני וטבעוני
  מינסטריון הצבא - המדריך למתגייס ולחייל בסדיר ובמילואים
  מודיעין שלום - שאלות נפוצות
  מינסטריון התרבות - יצירות וביקורות אומנות צמחו-טבעוניות
  מינסטריון הדתות - צמחונות וזבע"ח בראי הדתות השונות
  מינסטריון איכות הסביבה - צמחונות ואקולוגיה
  הפרולטריון - המעמד המדוכא ביותר
  מינסטריון הפנים - נושאים פנים רפובליקנים
  מחרוזות למחוות
  אתר הקהילה


מאמרי קהילה

סלט/תבשיל פול ירוק
    
מתכון



חומרים:
2 בצלים בינוניים-גדולים
1 חבילת סנפרוסט של פול ירוק (באמת שרציתי להכין מפול טרי - אבל לא היה - הירקן תירץ איזה תרוץ שפל שזה לא העונה. גם כן סיבה.)

הכנה:
קוצצים ומטגנים את הבצלים בשמן-זית (אני אוהב לטגן ממש הרבה - ממש עד שמתחיל להשרף - הוא נהיה מתקתק שכזה)
במקביל - מכינים את הפול לפי ההוראות (משהו שקשור למים רותחים ומלח או משהו כזה).
כשהפול מוכן - מסננים ומוסיפים לבצל.
מוסיפים מלח/פלפל (ואני מניח שאפשר כל תבלין שבא).
מטגנים את תערובת הפול והבצל עוד כמה דקות (ככה - בשביל לחרוך קצת את הפול שיקבל גם טעם שזוף שכזה...)

ו... זהו...
אפשר להגיש חם כתבשיל-תוספת, או קר כסלט...


   

 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by