תצוגת חלון מלא חזרה לפורום חזרה לדף הנוכחי
כותרת ההודעה:   גברים דקי שפתיים !
מאת:   dpascal בקואליציה
תאריך ההודעה:   14:01 15/08/04

לפני שאסביר את פשר הכותרת התמוהה הזו אציין שעקב אילוצים משפחתיים הודעה זו מתפרסמת באיחור של יומיים,
יום חמישי בבוקר ,אבל וחפוי ראש, עם זנב חתוך של לטאה חמקמקה (ומזוינת) ביד ניגשתי למחשב ומצאתי פקודה מהסובייט העליון להאזין לThin Lips ושיש היום הופעה שלהם כחימום לנקמת הטרקטור, לסרב לפקודות של סובייטים גדולי גוף זה לא רעיון טוב : קודם כל זה לא בריא, ושנית יש להם טעם טוב, התחלתי לשמוע את האמפישלש ותוך כדי ריפרפתי באתר שלהם: הממ,, ירקוני, זומר ו,,,איזה משוררת מוזרה בשם פרופ` קרן אלקלעי-גוט שמקריאה שיר שמזהיר מגברים דקי שפתיים, איזה מין עוף זה ?
כבר בשמיעה השניה החל להימרח לי על הפרצוף חיוך מאוזן לאוזן שנתן תמריץ ללכת להופעה אחרי לילה כמעט נטול שינה,
כשהחל המופע שמחתי לראות שאת זומר (בס) וירקוני (קלידים) ליוה יציב כספי (תופים),
מזמן לא שמעתי מופע שהוא מורכב ובו זמנית כה מחויך וסרקסטי, אני מנסה למצוא מילה שתתאר את הסאונד שלו ונראה לי ש"קירקסי" זה הדבר הכי מתאים שאני יכול לחשוב עליו,
למרות שוני מוחלט מאבק יש משהו מהדומה, אולי בנגינה, אולי בהלחנה המקסימה, אולי בגאונות הזו שפשוט נשפכת מהחברה ה"מאובקים", כאמור החוויה המוסיקלית האינטנסיבית גובתה בהקראת שירה מהנה של אלקלעי-גוט מה שהפך את הערב לחוויה רב-תרבותית מהנה ביותר, יחד עם זאת לא הכל הלך חלק:
סאונדמן חרש כמו בטהובן (אחרי מותו) דאג לכך שבערך 50% מהמוסיקה תישאר על הבמה, בסולואים עוד היה בסדר אבל כשכולם ניגנו שמעו סאונד רווי לכל אורך הספקטרום, מצאתי את עצמי משלים צלילים מהזיכרון, פשוט חבל, למי שחושב שזו גזירה של מקום כמו הברבי אני רוצה לספר שכשהטרקטור החלו לנגן אודי קומראן (כמה אירוני) עשה הוקוס פוקוס ותוך שניות פתר את כל הבעיות,
אה,, ועוד בקשה,קצת קטנונית:
היה נחמד אם בסוף המופע היו מצטרפים קרמן,קוטון,וססר ו,,,מפזרים קצת אבק,
שורה תחתונה: לא להחמיץ,

דרך אגב, הייתה גם איזה להקת קירור בשם נקמת הטרקטור,

תגובה הדפסת ההודעה דרג את ההודעה